Castles of Tuscany

 TuscBF

Το φθινόπωρο του 2020 ένα νέο παιχνίδι του STEFAND FELD πρόκειται να κανει την εμφάνιση του και το οποίο βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι "The Castles of Burgundy", αλλά πώς και τι θα είναι το παιχνίδι στο τέλος είναι ακόμη εντελώς ασαφές. Βρήκαμε έναν οδηγό που ξεκαθαρίζει πολλές απορίες. 

 

 

Αυτό είναι το παιχνίδι

Το παιχνίδι θα είναι για 2-4 παίκτες.

Στην όμορφη Τοσκάνη, τον 17ο αιώνα. Ως ισχυροί κυρίαρχοι, οι παίκτες κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ξεκινώντας από το "Castello" τους, για να αναπτυχθούν συστηματικά και να ανθίσουν οι γειτονικές περιοχές.

Για το σκοπό αυτό, χτίζουν περισσότερα οχυρά και υποστηρίζουν πόλεις, χωριά και μοναστήρια. Εξαγάγετε μάρμαρο και παραδώστε προϊόντα. Σε κάθε γύρο οι παίκτες είτε τραβάνε νέες κάρτες ή χρήσιμα πλακίδια τοποθέτησης ή επεκτείνουν τις περιοχές τους. Παράλληλα με πόντους νίκης, κερδίζετε επίσης όλο και περισσότερες ευκαιρίες και δεξιότητες.

Νικητής είναι όποιος έχει τους περισσότερους πόντους νίκης μετά από τρεις αξιολογήσεις.

 

 

Στις 12 Αυγούστου 2020, ο Stefan Feld έγραψε για το παιχνίδι στο φόρουμ του bgg

“Ελπίζω να μην καταδικαστεί το παιχνίδι δια ροπάλου. Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι entry-level και δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο το “Castles of Burgundy”. Έχει επίσης "στοιχεία τύχης" που δεν είναι επιθυμητά απο όλους. Αλλά ξεχωρίζει των άλλων τίτλων “Castle of..” όσον αφορά το gameplay. Και με κάποιο τρόπο δημιουργεί μια ροή που δεν είχα καν προβλέψει. Συχνά θα αναρωτηθούμε: "Τι! είναι πάλι η σειρά μου;" και όμως έχει πολλές προκλήσεις, είναι απλά λιγότερο απαιτητικό."

Θα το βρείτε στο Fantasy Gate μόλις κυκλοφορήσει!

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand